Allin

Kauttamme on myös mahdollista hankkia kaupunkikeskustojen elinvoimalaskentaa (ALLin elinvoimalaskentaa). ALLin on kaupallinen perusselvitys, jonka avulla on helppoa mitata keskusten elinvoimaa. ALLin avulla kartoitetaan kaupunkien keskustan kauppakeskusten ja kivijalkamyymälöiden liiketilat, ravintolat, lauantailiikkeet, arkiyritykset sekä myös tyhjät liiketilat.

ALLin avulla on mahdollista laskea keskustan elinvoimaluku sekä rajata elävä ydinkeskusta. Mittaukset päivitetään vuosittain, jolloin on mahdollista seurata kehitystä. Elinvoimalaskentaa hyödynnetään niin kaupunkikeskustojen kehittämisessä, suunnittelussa, kuten myös päätöksenteossa sekä sidosryhmäyhteistyössä.

Elinvoimalaskennan ovat hankkineet mm. seuraavat kaupungit: Helsinki, Tampere, Pori, Lahti, Heinola, Mikkeli, Jyväskylä, Kouvola, Lappeenranta, Savonlinna, Iisalmi, Kemi, Tornio-Haaparanta sekä Seinäjoki. Kysy lisää – vielä ehtii mukaan!