rela_k

RELA– Real Time Analyzer on tiedonkeruu- ja analysointijärjestelmä, jolla mielipiteet saadaan nopeasti ja tarkasti päätöksenteon avuksi. Kehityksen suunnan ja tutkimustulosten luotettavuuden takeeksi perättäisiä mittauksia voidaan RELA:n avulla tehdä kuinka usein tahansa.

RELA soveltuu moneen – voit muun muassa kerätä tietoa asiakkaista, henkilökunnasta, palvelunlaadusta, markkinointikampanjan tai kurssin onnistumisesta. Vastaaja vastaa tiedonkeräysyksikössä esitettyihin kysymyksiin painamalla valitsemaansa vaihtoehtoa ja vastaukset tallentuvat saman tien sisäiseen muistiin, joten RELA antaa vastaajilleen 100% yksityisyydensuojan.

Sähköinen RELA-tiedonkeruulaite on helppokäyttöinen ja helposti asennettava (tarvitsee verkkovirtaliitynnän 230 V). RELA -tiedonkeruujärjestelmän on kehittänyt Hi-Log Instruments Ltd.

RELA-tutkimuksen toteutus on vaivatonta:

    1. Aluksi määritellään mitä halutaan tutkia ja laaditaan kysymykset. Tiedonkeruulaitteen kannen alle sijoitettavalle lomakkeelle sopii max. 12 kysymystä ja jokaiselle kysymykselle max. 6 vastausvaihtoehtoa. Lomakkeen ulkoasu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

    2. Hi-Log Oy toimittaa tiedonkeruulaitteen pöytineen haluamaanne paikkaan, asentaa laitteen ja antaa käyttöopastusta henkilökunnalle.

    3. Vastausajan päätyttyä noudamme tiedonkeruuyksikön ja muutamme tulokset raportiksi analysointiohjelmalla ja toimitamme teille sähköisenä tai muussa haluamassanne muodossa.

RELA-tutkimus alkaen 590 eur, sisältäen laitteiden vuokran ja tulosten standardiraportoinnin.
Hintoihin lisätään alv 22%.